Thursday, April 29, 2010

~ROCK N RIDE TV: Majalah Kapcai Online~"Rock N Ride TV adalah Majalah Dimensi Baru Yang memberi peluang kepada Lu orang semua untok Mendengar berita/cerita sambil Menonton Video sekaligus. Ianya akan dijalankan/dipersembahkan dalam bentok SantaiKomediThriller serta Lawak2 bangang, sesuai dengan kepala Editornya yang memang Mereng tapi berambot wangi Nohhhh! Buat permulaan, Rock N Ride TV akan memaparkan aktiviti2 berkenaan Riang Ria Raider (Pelbagai cerita/berita berkaitan dengan dunia jentera dua roda) dan Seni Hiboran Andergraun (Underground). Untok masa2 mendatang, Rock N Ride TV mungkin akan lebeh Glokal lagi dengan laporan2 tentang dunia Politik, Cerita Tanah Runtoh, Rumah Disambar Petir akibat Menonton Video Lucah, Perceraian/Tuntotan Fasakh di Mahakamah Shariah, Misteri Kelahiran Kambing bergigi Manusia dan Apa2 saja yang buleh di Riviu ! Teruskan Bersama Rock N Ride TV...Saloran Riang Ria Raider Yang Santai tapi Berinformatif ! Noohhhh !!!" (Editor Majalah Kapcai (Bro Ghani Arafatz)

Untuk para peminat Majalah Kapcai, anda bukan sahaja dapat membaca atau riviu Majalah ini, malah Majalah Kapcai dengan bangganya telah mengorak selangkah ke hadapan lagi dengan video riviu test drive dan juga video2 menarik sepanjang events yang dihadiri oleh Team Majalah Kapcai...so, utk keterangan lebih lanjut, sila layari:

http://rocknridetv.blogspot.com/

Kat sini, lu orang leh tngok sendiri riviu2, test drive, pribiu pilem or events2 yang belangsung dengan jayanya...

Untuk maklumat lanjut anda juga boleh terus menghubungi bro Ghani Arafatz (012-557 5063) atau bro Jinx (012-417 6117)atau trus call ofis Suri Media Sdn. Bhd. di talian x bebas tol, 03-7782 5122.. ;)

~One Love, Peace & Harmony~

1 comment:

  1. geng nak tanye la cm ner nk msuk club brmotor kt majalah kapcai...

    ReplyDelete