Monday, March 30, 2009

Rahmat Tuhan...Syukur...

Petang tadi ada meeting..hurmm..
masyukk gak la..event kitaorg dijangka smpai ujung thn..
kemungkinan aku terus keja kt c2 ade la..hehehe..

Hey, aku dpt lagu baru..
hehehe..terasa nk dgr lagu2 baru kt youtube..
dan aku dpt search satu lagu ni..
siap dgn lirik lagi..wlupun liriknya sedih..tap best..
maximus: biarkan cinta itu mati..

Alhamdulillah..hujan..rahmat ni..
Walaupun aku balik tadi, basah kuyup gak la...
tapi ok je..besa la..klu xde ujan, x best gak kan..
positifnya..ttp ada..jgn kita pertikaikan..

Time dlm bus nak balik Shah Alam, mcm besa..
Isman akan call aku..besa la..cari gado ngn aku la..
hehehe..mlm ni dia g jamming ngn ijal aka bujal rerami..
hehehe..so, pesanan aku ringkas je utk dia...
"man, pitching tu jaga2 sket.." hahaha...

Dari ptg tadi kevin asik msg n call aku..
risau katanye...aku x reply msg dia..
bkn ape, aku xde krdt..hehehe..
then, die call aku...lepas aku explain..
die terus share krdt die ngn aku..adeh la..
da bnyak kali..thanks kevin..nanti sy blanja awk ek..hehehe..
sungguh2 dia risaukan aku...adeh la..pesan kevin..
"awk blik rumah mandi, n makan tau..aku tunggu msg dr awk"
yg bestnya kenal kevin..dia x fasih berbahasa melayu..
kdg2 ayat dia lawak pn ada..hehehe..

ok2..sampai umah..
wawa blum balik, vee pun sama..
yg ada hanya nadia yg kepenatan..
awal dia tido ari ni..siap ngn baju kurung..hehehe..
cian nadia...sunyinya rumah aku ni..huhuhu...
papepun, aku sngt selesa..hehehe..

k la..smpai cni je..aku pn da penat..
esk keje lorr..yang pasti, esk aku keje..hahaha..

~one love, peace & harmony~

2 comments:

  1. kevin mmg baik...hahaha..
    adeh la...confuse gak akak ni..

    ReplyDelete