Tuesday, March 31, 2009

Da bLuRR dAY....

Blurr...huhuhu..
mmg agak blurr today la..
apsal? mgkn x ckup tido kot..

ni isman punya pasal!! hahaha..
die call aku dr kol 1pg-kol 3pg..
adeh la...layankan jela..
cam besa gak..x larat nk argue ngn dia..
cam besa gak..jenuh bertekak dgn dia..hehehe..
tap mmg best..bnyk benda yg kitaorg sembangkan..
thanks bro..ko mmg gle! hahaha...

Mcm besa gak, pagi2 kevin akan call aku..
Thanks kevin..kamu mmg baik..
terharu gak la..hahaha..ade gak org nak amek berat ttg aku..
Pesan kevin..."awk jgn lupa sarapan, klu awk x mkn, aku akan marah awk..!
banyak kali gak pesanan ni berulang-ulang..dan jwpn aku ttp sama..
"baiklah..sy mkn nanti, awk jgn risau.."
but agak terkedu dgn satu statement dia ni..
wlupun dia x fasih berbahasa melayu..but dia mmg bersungguh2..
respect him for dat..hurmm..statement tu biar la rahsia..hehehe..

Today, messy sket..
keje mcm besa..just aku baru sedar aku wat silap..
silap letak no faks kt borang peserta utk dis coming event..
adeh la..camne leh aku x double check ni....hurmm..
moral of da story...momoi,double check plszzz!! hahaha..

walaupun agak messy today, aku hepi..
hahaha..at last..ada gak yg reply faks yg aku antar last 2 weeks..
hohoho..ni yg wat aku makin bersemangat ni..
betul la ckp kwn aku...
"klu da minat satu keja tu..insyaallah..everything will b fine n success"
yup2..aku percaya statement tu coz aku sedang laluinya..
x sia2 aku tukar cos..hehehe..

Jam menunjukkan pukol 5.40 ptg..akhirnya dpt gak aku menaip
blog aku ni utk tatapan kengkwn yg sudi..walaweh..tima kasih yup!

just kat cni aku nak state kan..bersyukur dgn apa yg kita ada..
jalankan tanggungjwb yg diberi & beri sepenuh kepercayaan utk diri kita..
hey...klu kita percaya..nothing impossible la..rite?

~one love, peace & harmony~

1 comment: