Monday, March 30, 2009

Isnin yang x pasti mOOdnya...

erkk...hehehe..bkn mOOdy yup..
just perasaan aku je...
pagi tadi..aku exercise lagi..
dr apartment aku tu..aku jln lebih kurang 10min ke jln besar..
watpe? tunggu bus la..hehehe..mcm besa gak..ramai org..

then,pagi2 lagi, firdaus msg aku...ermm..also my friend from sarawak..
skrg keje kt penang..dia mengadu yg dia x sehat ari ni..cian dia..
then..kevin, mcm slalu..akan call aku...morning call katenye.. =)
thanks kevin coz amek berat ttg aku yup..

smpai ofis, bekfes nasi lemak + sambal udang..
dan smpai skrg aku masih kekenyangan..hohoho..
kira stock smpai satu ari la ni..diet? mane ade..
hehehe...

isnin..ofis mcm besa..just bos aku x dtg ari ni..
xtau kenapa..xpe la..aku mcm besa..
erkk...da best thing today..aku dpt cek...lalalalala..
insentif aku keje ngn majalah Gaya Travel..
lalalala..bp hengget? uikss..pesanan penaja...
PRIVATE & CONFIDENTIAL..hehehe..

berita ni aku smpaikan kat isman..
isman ckp..."momoi, jgn g shopping..jimat sket..."
lalalala..baiklah bro..aku jimat..aku bkn shopaholic pn..hehehe..

ofismate aku,kak akma bw anak dia ari ni..namenye afiz..
comel..3thn..dr tadi aku layan je die..
wlupun aku bz keje..aku layan gak..best sembang ngn dia,
wlupun aku x faham kdg2 dia ckp ape..hehehe..
very hyperaktif...dr pg tadi, smpai skrg x penat2...
hepi lorr...bila la aku nak dpt anak sedara sndri ni..iksh..hehehe..

kat sini gak aku nak ucapkan time kasih kat mazli, baya n adik apit..
coz sudi jadi followers utk blog aku ni..hehehe..

aku masih baru..n agak bz..still learning..
jgn gelakkan aku yup..hahaha..
gembirakan diri anda membaca blog aku ni..

~one love, peace & harmony~

1 comment:

  1. teruskan usaha tuk buat karyamu tanpa batasan tu..
    chayoooo...

    ReplyDelete