Sunday, March 29, 2009

Malam...Sejuk...

Malam yang sejuk..
fuhh...keboringan melanda lak..huhuhu..
nothing to do...masih d dpn pc...menaip dan terus menaip...
xde org msg2 aku lak..
actually..miss someone...but..hurmm..
mgkn masih bz dgn life dan futurenya...?? mgkn...
xpe la..nak wat camne..redha jela...
nasib la..but aku bertuah ade kengkwn yg msih sapot aku..
krdt to them..who? there they are...


*Amy si Kambing Terbang


*Amir si Munggil

*Harizal aka abg bujal rerami

*Isman

*My lovely roomate (Wawa n Nadia)

*Da sweetie, izah

*Zuan aka Third Choice
*Kevin da Sarawakian guy
*Kici aka Ninop da Benino
dan lelain lagi..thanks a lot...korang mmg da best!! =)

dan kt cni gak aku nak ucap thanks kt Faiz GTR..hehehe..
thanks coz jadi my first follower utk blog aku yg x sberapa ni..
aku blum pn nak publish kt org ramai..nanti2 la..

Esok keje weh..
Ari isnin yang belum pasti...
Tapi yang pasti..aku keje esk..hehehe..

~one love, peace & harmony~

3 comments:

  1. wahh.. irm sudah jadik momoi pula.. sah2 baru buat blog.. tmbh2 la link.. exchange link.. plugin.. addon n bla2.. apa2 pun.. keep it work!

    p/s: i lazy to do blog but love to read! haha!

    regard,
    madSyafiq( hang xknai aku xtau lah nk kta apa lg)

    ReplyDelete
  2. ceh..momoi tu panggilan aku gak la..
    aku kenal la ko madsyafiq..hehehe..
    sure aku kenal..

    ReplyDelete