Saturday, August 6, 2011

~Selamat Berpuasa~

Asssalamualaikum.....
Sudah agak lama aku tidak membebel, meluahkan perasaan di sini....gara2 satu hal yang telah terjadi, aku jadi down sangat nak membebel kat sini.....please, jangan stalker blog aku dah.........ini utk kebaikkan kita bersama....let's bygone be bygone lah.....tak worth it pun..............

Sebenarnya aku baru je abis dateline utk Majalah By'U......alhamdulillah.....semuanya dah settle.......ari ni dah masuk hari ke-enam (6) umat Islam menunaikan puasa....syukur alhamdulillah ke atas rahmatNYA.....aku masih boleh bernafas dan menunaikan kewajipan di bulan mulia, bulan Ramadhan ni.....

Banyak perkara berlaku sepanjang aku tidak menaip di sini........takpe, pelan2 aku akan ceritakan di sini...............dan aku pasti akan 'kepilkan' sekali dengan gambar2 menarik kat sini ya!

Just, kepada semua yang terlibat di dalam hidup aku beberapa menjak ni, aku ucapkan terima kasih atas segalanya dan maaf jika aku telah memberi kesusahan kepada korang......

Walau apa pun yang terjadi, minat aku untuk menaip, berkongsi idea dan informasi kat sini tak penah pun terpadam......sbb aku percaya setiap perkara yang terjadi ada hikmahnya dan aku redha.......

Alhamdulillah.....sepanjang aku tidak membebel kat sini, banyak idea2 baru yang datang kat kepala otak aku ni.....Insyaallah akan aku laksanakan satu persatu dengan jayanya....pinta aku kepada kalian semua, DOAKAN aku ya!

Ok, sampai jumpa lagi di posting akan datang.....pastinya lebih menarik!

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA!

~ONE LOVE, PEACE & HARMONY~

2 comments:

  1. Selamat berpuasa Irm...semoga mendapat lebih keberkatan dan limpah kurnia darNya di bulan yang mulia ini.


    Salam ramadhan,
    Kak Tina

    ReplyDelete
  2. Thanks kak Tina! Selamat berpuasa jugak ya~
    Jaga diri akak baik2 tau~ ;)

    ReplyDelete