Monday, August 15, 2011

~Majalah By'U Edisi MERDEKA RAYA~


Assalamualaikum guys!
Waaaahhh...hepinya aku ari ni bila Majalah By'U edisi MERDEKA RAYA dah pun keluar di pasaran hari ni...syukur alhamdulillah...cover kali ini adalah tiga orang artis yang sangat cool dan happening iaitu Neelofa, Kamal Adli dan Nazim Othman...

So, kepada korang jangan lupa dapatkannya di pasaran sekarang ya! Pelbagai isu dan info menarik yang telah dikupas dan dikongsi khas utk korang...kalau korang nak tengok gambar menarik dan 'gila2' artis cover utk isu kali, jgn lupa dapatkan di pasaran k!

Untuk isu kali ini juga aku telah mengabdikan gambar2 serta ucapan khas daripada para pengkarya 'Local Band', 'Local Brand', Komuniti2 Fotografi, Kelab-kelab Motorsikal dan kereta khas sempena Hari Merdeka dan Hari Raya Aidilfitri ini...

So, kepada korang...dapatkankannya di pasaran sekarang ya! aku pasti tak rugi korang membeli punye!


1 comment: